Navigation
Account

No products in the cart.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?
   Contact us

   We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

   Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

   Click ENTER to chat

   Over

   Mannenboxershort.com is een handelsnaam van Sebastiaan, teken- en adviesbureau. De webshop is in eigendom van Sebastiaan van Doorn en staat als zodanig ingeschreven bij de kvk onder nummer 11058159.

   Mannenboxershort.com staat voor kwalitatief hoogwaardig ondergoed tegen een goede prijs. Heb je vragen naar aanleiding van een bezoek aan deze website, of een bestelling, neem dan contact met ons op.

   AfterPay voert voor Mannenboxershort.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200.

   Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

   U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.