Navigation
Account

No products in the cart.

Thermo ondergoed van hoge kwaliteit

Het beste thermo ondergoed vind je natuurlijk in de webshop van mannenboxershort.com. Met deze thermokleding hou je jouw lichaam ook tijdens de koude dagen lekker warm. Thermo ondergoed is een echte must-have als je regelmatig blootgesteld wordt aan koude temperaturen. Natuurlijk niet alleen tijdens de wintersport, maar een thermo broek of shirt is ook onmisbaar als je werk in de buitenlucht verricht.

Je lichaam op temperatuur houden met thermo ondergoed

Als je werkt of sport in koude omstandigheden, is het belangrijk dat je lichaamswarmte op peil blijft. Het juiste thermo ondergoed zorgt ervoor dat je deze warmte vast kunt houden. Daarnaast zorgt het voor een optimale afvoer van zweet. Thermisch ondergoed draag je dan ook bij voorkeur als onderste laag van drie lagen kleding, direct op de huid.

Zo wordt vocht optimaal afgevoerd naar de tweede laag kleding, terwijl je lichaam droog blijft. Een eventuele derde laag bestaat in de meeste gevallen uit een waterdicht jack. Deze beschermt ons lichaam tegen weersinvloeden zoals wind of regen. Met het juiste thermo ondergoed in combinatie met het 3-lagen systeem ga je dus altijd goed voorbereid op weg.

Thermo ondergoed voor heren en dames

In de webshop van mannenboxershorts.com vind je een uitgebreid assortiment thermo ondergoed voor zowel dames als heren. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft het thermische ondergoed een uitstekende isolerende werking. Het materiaal voelt prettig aan op de huid en heeft een hoog draagcomfort. Thermo ondergoed bis leverbaar in zowel een broek als een shirt met lange mouwen. De pantalon is voorzien van een elastische beenafsluiting.

Op deze manier wordt het inwaaien van wind en kou voorkomen. Ook de bovenzijde van de thermobroek is rekbaar wat het draagcomfort ten goede komt. Het thermo ondergoed shirt voelt prettig en zacht aan op de huid. Door de naadloze afwerking worden irriterende schuurplekken voorkomen. Het beste thermo ondergoed voor heren en dames bestel je eenvoudig online in de webshop van mannenboxershort.com. En doe je dat voor 17.00 uur? Dan heb je jouw dames of heren thermo ondergoed morgen al in huis.